Prvi 470 pregleda 22. prosinca 2018.

Tko će se to pridružiti filmu 'To All The Boys'??

Netflix

Millie sigurno već znate iz Netflixove serije 'Stranger Things'

Iako se o tome šuška već neko vrijeme, Netflix je neki dan i službeno potvrdio da se drugi nastavak omiljenog teen hita 'To All The Boys I've Loved Before' stvarno događa i fanovi su, naravno, izvan sebe od sreće, piše Seventeen.

Možda te zanima... 6 stvari koje zasad znamo o nastavku 'To All The Boys'

A posebno smo hiperaktivni otkako smo saznali da bi se glumcima u filmu mogla pridružiti mala genijalka Millie Bobby Brown iz 'Stranger Thingsa'. 

'Ako vam se mogu pridružiti, javite se'

 | Autor: instagram story instagram story

Okej, Millie je na Instagram storyjima objavila da je oduševljena novim nastavkom filma i dodala da bi i sama voljela biti dio svega. I iako to ne znači da će se to stvarno i dogoditi, mi smo i dalje preuzbuđeni...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

spice up ur life ☄️

Objavu dijeli mills 😋 (@milliebobbybrown)

"Lana Condor mi je rekla nešto. Rekla mi je da se snima drugi nastavak 'To All The Boys' i možda se raspačem. Želim zahvaliti Netflixu. Želim zahvaliti Noah Centineu. Želim zahvaliti Lani Condor. Želim plakati. Volim vas ljudi! I da, ako i ja mogu glumiti u filmu, Netflix, pliz javite mi se! Ionako već radim za vas, znate, pa ne mislim da bi to bio ikakav problem", rekla je uzbuđeno Millie.

Možda te zanima... KVIZ: Koji si lik iz Netflixovog 'To All The Boys'?

Ako s Netflixa ne ispune njezinu želju, bili bismo jako razočarani i tužni... Čini nam se da bi se ona savršeno uklopila u scenarij filma.

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima po cijeni od 25 kuna! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    jeeeeeeeeeeej <3 da bar