Prvi 329 pregleda 20. studenoga 2019.

Tko želi božićne kuglice s kultnim izjavama iz Prijatelja?

friendsx90s/instagram/unsplash

Obožavatelji Prijatelja će 'poludjeti' od sreće zbog ove vijesti. Ali će onda biti malo tužni kad čuju da su sve kuglice već rasprodane...

Zamislite da vam ove godine božićno drvce bude ukrašeno kuglicama s kultnim izjavama iz 'Prijatelja'? Genijalno!

Netko na Etsyju se dosjetio napraviti upravo ovakve ukrase i fanovi su izvan sebe, javlja Her. Toliko izvan sebe da su već kupili sve kuglice koje su postojale na Etsy shopu...

Sve kuglice su rasprodane

 | Autor: etsy etsy

Naime, na Etsyju ste, sve dok se nisu rasprodale u rekordnom roku, mogli naći kuglice za božićna drvca s najpoznatijim izjavama iz ove popularne serije i ukrasiti svoje drvce rečenicama koje svi jako dobro pamtimo, poput: 'See, he's her lobster', 'How you doin', 'Paper, snow, a ghost!' i, naravno, 'Pivot'. 

 | Autor: etsy etsy  | Autor: etsy etsy

Osim ovih, na kuglicama su i brojne druge izjave Chandlera, Monice, Rachel, Rossa, Phoebe i Joeyja, a fanovi koji nisu uspjeli ugrabiti svoj primjerak sad čekaju novu pošiljku ukrasa. Hoće li se pojaviti? Ne znamo. Ali kao se pojave, javit ćemo vam!

 

Nabavi svoju ulaznicu za veliko finale Rap Campa u Opera Clubu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

RIJEŠI

Ako imaš 8/10 točnih u ovom kvizu ti si ekspert za horoskop

1 komentar/a

Takojesine

Ja imam 10/10 jer imam iskustva sa znamovima jos od 2011 .Ali nikad u zivotu nisam u procitala dnevni i osobni horoskop jer to ti pisu neki obicni ljuti a budale u to vjeruju i nazalost na balkanu kad spomenemo horoskop sve sta znamo je prvo to...Npr.Ja volim da citam o znakovima ,o karakteru,osobinama ,da naucim ko su ljudi oko mene da ih bolje razumijem, da znam sta vole,kakvi su i td...imam iskustva da mou pogodii neciji znak samo po necijem izgledu i prvom stavu...i mnogo toga ima nemam pr..