Prvi 4063 pregleda 04. listopada 2020.

Tko želi prespavati u ovim 'Harry Potter' kolibama?

flourish and blossom/instagram

Filmovi i knjige o dječaku čarobnjaku i njegovim prijateljima jako su popularne u svijetu. Svi traže stvari koje ih mogu povezati s magičnim svijetom u kojem žive njihovi omiljeni junaci, a sad su ga možda i pronašli.

U The North Shireu u Livertonu, North Yorkshire, postoje kolibe koje neodoljivo podsjećaju na one iz filmova o Harryju Potteru. Ova vijest oduševila je Potterovce koji su već počeli planirati svoje sljedeće putovanje, piše Marie Claire.

Ljudima se nudi širok raspon ponuda. Tako sad mogu iznajmiti kolibe koje podsjećaju na Gryffindorove odaje, ali i one koje su skoro pa kopije Hagridove čuvarske kuće. Wow!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by North Shire (@north_shire) on

Kuće su od poda pa do stropa uređene tako da izgledaju kao da ste uronili u magični Potterov svijet, ali osim prijatelja, tu su i njegovi neprijatelji...

Cijena iznajmljivanja kuća za dvije noći iznosi oko 300 funti, odnosno 2.500 kuna, a svako je iskustvo potpuni doživljaj - zanimljivog interijera, dobre energije i super priče. San snova za prave obožavatelje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Coming soon to North Shire.....

A post shared by North Shire (@north_shire) on

Ako si pravi Potterovac vjerujemo da si već odjurio na internet provjeriti kad bi mogao 'odletjeti' do ovog magičnog mjesta. Jesmo li u pravu?

 

U novom JoomBoos Videostar magazinu čitajte prezanimljive i sočne priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?