Prvi 1190 pregleda 04. ožujka 2022.

Treća sezona The Witchera će se snimati u Hrvatskoj?

thewitcher/instagram

Iako još ništa nije potvrđeno, nastavci serije o poznatom plavokosom liku bi se mogla snimati u Hrvatskoj, javljaju strani mediji. Nakon filmova i serija 'Game Of Thrones', 'Mamma Mia', Robin Hood' i drugih, Hrvatska bi mogla postati set još jednog TV hita

Obožavateljice Hanryja Cavilla će oduševiti ova zanimljiva vijest - treća sezona Netflixove megapopularne serije 'The Witcher' (Vještac) mogla bi se snimati u Hrvatskoj, Italiji i Sloveniji. Produkcijska kuća koja stoji iza snimanja serije još nije službeno potvrdila vijest, ali o njoj svi govore, piše 24sata.

Ovdje pogledajte video:

Vijesti o lokaciji snimanja treće sezone otkrio je Redanian Intelligence, portal koji prati sve zbivanja vezana uz ovu seriju. Snimanje bi, navodno, trebalo početi već ovog mjeseca u talijanskoj provinciji Bolzano, u Južnom Tirolu pa se nastaviti u Sloveniji, a ovog proljeća završiti u Hrvatskoj.

Točne lokacije snimanja još nisu poznate, a niti u Hrvatskom audiovizualnom centru još ne raspolažu informacijama da bi serija o popularnom lovcu na čudovište mogla postati još jedan hit sniman u Hrvatskoj, piše 24 sata.

Ipak, nekako se nadamo da ne bi baš svi prenosili ove informacije da one nisu blizu točnima, zar ne? Čekamo pa ćemo vidjeti!

 

JESI LI TI NOVA TIKTOK ZVIJEZDA? PRIJAVI SE! #zapaliinternet

 | Autor:

Tvoja reakcija?