Prvi 560 pregleda 03. kolovoza 2020.

Trump želi zabraniti TikTok u SAD-u: Milijuni nezadovoljni

CARLOS BARRIA/REUTERS/PIXSELL/canva

Mnogi nisu sretni zbog ove njegove odluke...

Američki predsjednik Donald Trump najavio je kako će zabraniti TikTok u SAD-u i mnogi fanovi te društvene mreže, kao i influenceri koji na njoj objavljuju, to baš i nisu najbolje prihvatili, javlja The Hill.

via GIPHY

"Što se tiče TikToka, svakako ćemo zabraniti njegovu uporabu u SAD-u", najavio je američki predsjednik, a ubrzo su mu odgovorili predstavnici ove, inače kineske, društvene mreže.

"Podaci korisnika TikToka čuvaju se isključivo unutar SAD-a, a pristup naših zaposlenika tim podacima je strogo reguliran i ograničen", napisali su iz TikToka te dodali kako strogo čuvaju podatke svojih korisnika te da isti ničime nisu ugroženi, a čega se boji predsjednik Trump.

Ako do ove zabrane stvarno dođe, nismo sigurni kako će to prihvatiti milijuni mladih Amerikanaca koji ovu aplikaciju svakodnevno koriste, a na istoj čak i zarađuju. O svemu ćemo vam još pisati, pratite nas!

 

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Xniks2x_anronija129656

    Xniks2x_anronija129656

    Zas nekuzim