Prvi Teini dnevnici 611 pregleda 23. srpnja 2020.

Teini dnevnici: U novoj epizodi Tea se suprotstavila Ivoni!

Nakon što su prve tri epizode nove JoomBoos serije 'Teini dnevnici' srušile sve rekorde gledanosti na YouTubeu, izašla je nova, četvrta epizoda. U novoj epizodi pogledajte kako se Tea suprotstavila Ivoni i hoće li pronaći svoj dnevnik!

U četvrtoj epizodi 'Teinih dnevnika' Tea odlazi u školu posramljena zbog majčinih krivih odluka. Taman kad je mislila da nitko za to neće doznati, prevari se. Ivona je trač ispričala cijeloj školi pa je Tea skupila snage i suprotstavila joj se pred ostalim učenicima.

Ovdje pogledajte video:

Ono što ju je iznenadilo je veliki pljesak kojeg je od njih dobila. Ovog puta Ivona je otišla podvijenog repa, a Tea je postala zvijezda. Osim sukoba Ivone i Tee dogodilo se još puno zanimljivih stvari. Jedna od njih je ta da ravnatelj škole uveo novu aktivnost za djevojke, a druga da je Ivona otjerala blisku prijateljicu.

Hoće li iznenadna slava utjecati na Teu i hoće li pronaći svoj dnevnik - pogledajte na JoomBoos YouTube kanalu!

Pogledajte i 24 pitanja s glavnom glumicom serije:

 

Ljetni broj JoomBoos Videostar magazina je na kioscima u Hrvatskoj i BiH.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar matrix

    matrix

    Serija najbolja do sada vrh vrhova