Prvi 2967 pregleda 06. prosinca 2019.

U novom spotu Billie izgleda skroz neprepoznatljivo

screenshot/youtube

Njezina pjesma i spot imaju moćnu poruku o kojoj je već progovorila u intervjuima.

Billie Eilish izbacila je novu pjesmu 'Xanny', a u spotu za istu izgleda potpuno neprepoznatljivo. U spotu nosi bijeli outfit, kosa joj je smeđa, a spot je ponovno jaaako čudan. Ali nije čudan bez razloga.

 Ona sjedi na klupi, a kamera joj se tijekom videa cijelo vrijeme sve više približava, a zatim je random ruke počnu paliti opušcima po licu. Hmm...

Moćna poruka

Pjesma je zapravo himna protiv droga, cigareta i alkohola, a o tome je i sama progovorila u nedavnom intervjuu, javlja Seventeen. "Ova pjesma je očito protiv glupih cigareta", tvrdi Billie. I vjerovat ćemo joj.

A kako se vama sviđaju pjesma, spot i cijeli njezin imidž?

 

Kupi ulaznice za veliko finale Rap Campa.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • 1234567890

    Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao ... prikaži još!