Prvi 695 pregleda 16. ožujka 2018.

Ubijte me, sačuvajte moj mozak i spojite ga na kompjuter

Pixabay

Sam Altman (32), milijarder i poduzetnik želi platiti 10 000 dolara da ga ubiju i sačuvaju njegov mozak u nadi da će jednog dana moći staviti sve informacije s njega na kompjuter. On tako smatra da će moći živjeti vječno.

Sam Altman platio je polog i stavljen je na listu čekanja u Netcomu, organizaciji koja obećaje da će konzervirati i sačuvati tvoj mozak u nadi da će se informacije s njega jednog dana moći uploadati na kompjuter. Oni doslovno garantiraju digitalnu besmrtnost!

-Pretpostavljam da će mi mozak biti uploadan na Oblak- rekao je Altman i dodaje kako je siguran da će um moći biti digitaliziran u skoroj budućnosti. 

 | Autor: Nectome Nectome

Altman nije jedini koji vjeruje u ovu kompaniju, još 24 ljudi platilo je da bude a listi čekanja za ovu proceduru

Ova tvrtka predlaže balzamiranje tvog mozga i to dok si još živ. Njihova namjera je prenijeti ga na kompjuter i digitalizirati te zauvijek. Nažalost, ovaj proces traži friške mozgove, pa kemikalije za balzamiranje moraju biti ubrizgane dok si još živ...ali ne zadugo jer te ubiju na mjestu

-Ovo iskustvo bit će slično kao samoubojstvo uz prisutnost liječnika- kaže Robert McIntyre iz Netcomea. 

Oni nisu ni sigurni da se informacije s mozga uopće mogu sačuvati na kompjuteru, ali se nadaju da će procedura postati legalna što prije. Naime, samoubojstvo uz medicinsku pomoć već je legalno u pet američkih država.

Nadaju se da će se ova procedura svidjeti ljudima koji imaju neizlječive bolesti.

Camila prevarila paparazze: Ajde sad slikaj!

Ekipa došao je i taj dan, pomozite izabrati novi logo serije Isti san!  

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve