Prvi 614 pregleda 06. svibnja 2019.

Već su počela nagađanja: Tko će biti kum kraljevskoj bebi?

Ian West/Press Association/PIXSELL/charlieheaton/thebigbangtheorycbs/instagram

Popis se kreće od hollywoodskih celebrityja do plemića!

Još i prije nego što se kraljevska beba rodila, krenula su brojna nagađanja. Kako će se zvati? Tko će mu biti kumovi? Hoće li biti dječak ili djevojčica? Od svega toga saznali smo samo da su Princ Harry i Meghan Markle dobili sina. Jako su tajnoviti oko rođenja djeteta, ali ljudi su prenestrpljivi i jedva čekaju saznati nove infomacije.

 | Autor: sussexroyal/Instagram kensingtonroyal/Instagram sussexroyal/Instagram kensingtonroyal/Instagram Kraljica je preuzbuđena zbog dolaska svojeg praunuka, a sretnu vijest je objavila u priopčenju na Instagramu i ispred Buckinghamske palače. A kako piše Cosmopolitan, u priopćenju se navodi kako je i ostatak kraljevske obitelji presretan zbog rođenja dječaka, uključujući i Princa Williama i Kate Middleton.

Dijete je trenutno sedmo po redu u liniji za tron, a ispred njega su djed, stric, rođaci i njegov otac, piše Daily mail. Top 10 nasljednika za britansko prijestolje završavaju Princ Andrew koji je osmi u liniji i njegove kćeri Beatrice i Eugenie.

Još je jedno velikoooo pitanje, tko će biti kumovi malenom princu? Lista prijedloga je dugačka, a kreće se od olimpijaca, celebrityja i plemića. Ovo su neki od potencijalnih kumova, piše Daily Mail.

1. Jessica Mulroney, Meghanina BFF

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Magical weekend with a handsome fella

A post shared by Jess Mulroney (@jessicamulroney) on

2. Serena Williams, tenisačica i Meghanina frendica

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

3. Amal Clooney, odvjetnica i žena Georgea Clooneyja, a zajedno su postali bliski prijatelji kraljevskog para

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ #amalclooney #georgeclooney #clooney #love

A post shared by Amal Clooney (@amalclooneyy) on

4. Violet von Westenholz, Harryjeva frendica za koju se nagađa da ga je i spojila s Meghan

5. Mark Dyer, Harryjev 'drugi otac' i veliki prijatelj  | Autor: princesskateroyals/Instagram princesskateroyals/Instagram 6. Mike and Zara Tindall, članovi obitelji

7. Tiggy Pettifer, dadilja Williama i Harryja  | Autor: princesskateroyals/Instagram princesskateroyals/Instagram A što vi mislite, tko će biti bebini kumovi?

POGLEDAJ NOVi VIDEO NA JOOMBOOSU:

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Hmmmm, možda dadilja