Prvi 1228 pregleda 11. listopada 2018.

VideoStar: Imaš li ti taj J-fakor?

Igor Kralj/Pixsell

Objavljena je prva epizoda nove sezone prvog i senzacionalnog YouTube talent showa u regiji - Videostara. Kriteriji su ove godine najstroži do sada, a suci su najpopularniji hrvatski youtuberi!

Što je J-faktor? To se pitaju svi koji se ove godine prijavljuju na novu sezonu najpopularnijeg i prvog ikad YouTube talent showa u regiji - Videostara!

- Taj J-faktor je ono nešto što najbolje youtubere izdvaja i čini posebnima. Oni koji imaju J-faktor znaju savršeno postaviti osvjetljenje, namjestiti kut tako da ne izgledaju debelo, znaju snimiti video zbog kojeg će ih ljudi obožavati - objasnio je jedan od stručnjaka za Videostar, profesor Johannes (aka Igor Barberić).

Upravo sve to imaju svi JoomBoosovi youtuberi, Dennis, LayZ, Petra, TheSikrt, Glorijai ostali, a J-faktor ih čini najpopularnijim youtuberima u regiji trenutno! Sve njih smo u prvoj epizodi treće sezone Videostara smjestili u ogromnu dvoranu fakulteta. Ondje su slušali predavanje ekscentričnog profesora "Johannesa" koji im je, uz šefa JoomBoosa Mateja Lončarića, objasnio i ostala pravila nove sezone.

Dobit ćemo masovni otkaz?

 

JoomBoosovci su na početku zbunjeni jer ne znaju što će im se dogoditi i zašto su svi okupljeni u jednoj ogromnoj dvorani, a Gloria ima dva potencijalna zaključka:

- Ovo je ili najveći team building ikad ili ćemo svi sada dobiti masovni otkaz.

Filip je završio u zatvoru

I ostali su imali neke prijedloge, a jedino Filip TheSikrt nije bio svjestan da se nešto uopće događa. On je, navodno, završio u zatvoru jer je snimao video gol u banci, a onda su ga strpali u zatvor s još deset tipova. Svima je to bilo smiješno, ali kako senije uspio okupati otkako je završio u zatvoru, njegova blizina nije bila baš idealna za njuh ostalih...

 | Autor: Igor Kralj/Pixsell Igor Kralj/Pixsell

Nema kategorija, a suci su još stroži

U maštanju o tome zašto su ovdje prekinuo ih je profesor Johannes i ukratko im objasnio pravila nove sezone Videostara. Novost za sve koji se prijavljuju ove godine je da više nema kategorija; video s kojim se prijavljuju može biti o bilo čemu.

Uz to, ove godine će kandidate voditi tri iskusna, pravedna, ali i stroga mentora: Petra Dimić, LayZ i TheSikrt, objasnio je Matej Lončarić. Od jučer su u funkciji i Viber communities u kojima će svi koji im se priključe moći glasati za izbacivanje pojedinog kandidata svaki tjedan, dok ne ostane jedan pobjednik.

 | Autor: Igor Kralj/Pixsell Igor Kralj/Pixsell

Genijalne nagrade

Pobjednici ove sezone dobivaju senzacionalne nagrada. Osim ugovora s JoomBoosom u vrijednosti od minimalno 100.000 kuna, pobjednik sa svojim mentorom ide i na genijalan Eurotrip po deset najvećih europskih gradova. Ove godine suci su još stroži i zahtjevniji nego ikad, a da biste se istaknuli - morate pokazati da ste nezamjenjivi! Prijaviti se možete OVDJE do 22. listopada, požurite ako još niste!

 | Autor:

Nastavi koristiti Shake and Take aplikaciju, riješi kviz i osvoji ekskluzivne nagrade.

Ove godine Rakuten Viber je naš glavni komunikator. Preuzmite Viber aplikaciju i pridružite se našim Viber Communityjima. Glasajte za svoje omiljene kandidate i pomozite nam odabrati novu Videostar zvijezdu:

- The Sikrt Viber Community
- Saamo Petraa Viber Community
- LayZ Viber Community

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve