Prvi 477 pregleda 31. ožujka 2019.

Vrlo brzo stiže još jedan film o Meghan i Harryju

duchessmeghanforever/Instagram

Evo jedne odlične vijesti za sve fanove: od 27. svibnja moći će pogledati novi film o kraljevskom paru koji prati njihov život nakon vjenčanja

U ponedjeljak je Lifetime najavio nadolazeći televizijski filmski hit 'Harry & Meghan: Kraljevska romansa' koji će premijerno biti prikazan 27. svibnja. Tiffany Smith utjelovit će Meghan Markle, a Charlie Field princa Harryja. Film će prikazati kako bi njihov život mogao izgledati iza kamera i to nakon vjenčanja, piše Harper's Bazaar.

I dok je prvi takav film pratio priču Meghan i Harryja od njihovog prvog spoja do vjenčanja, ovaj nastavak fokusiran je na događaje nakon epskog vjenčanja, odnosno na njihovu prvu godinu braka. Prema priopćenju, "film će zaroniti u novu obiteljsku dinamiku kraljevskog para i uvide u to kako oni spajaju svoje obitelji i kulture. Temeljne vrijednosti Harryja i Meghan stavljaju se na kušnju dok pokušavaju pronaći ravnotežu između poštivanja kraljevske tradicije i njegovanja svojih uvjerenja."

Ono što je bitno je da će film ispričati pozitivnu priču oko odnosa između Meghan i Kate. "Žene mogu podržavati žene i uzdizati jedna drugu. Tabloidi i časopisi mogu reći što god žele reći. Ono što mi se svidjelo u scenariju je da je doista pozitivno i uzbudljivo i da slika je slika o kraljevskoj obitelji zaista pozitivna", rekla je glavna glumica.

Mi jedva čekamo film, a ti?

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    jeeej jedva čekam