Prvi 1632 pregleda 11. svibnja 2019.

Youtuberi 'smash or pass' izazov doveli na novu razinu

filip.dejanovic.39/Instagram

Zanima te kako bi izgledao kao cura i obrnuto? Oni znaju...

Vjerojatno vam je svima poznat 'smash or pass' izazov u kojem je pri pronuđenoj fotografiji potrebno odabrati bi li nešto ili nekoga odabrao ili preskočio. Međutim, ovih dana ovaj je izazov dosegao novu razinu.

Youtuberi pomoću aplikacije za zamjenu lica mijenjaju spol, a zatim na Instagram storyju pitaju: 'smash or pass'? Izazovu su se za sad pridružili The Sikrt, 10ficho, Nika Ilčić i Baka Prase (u svom stilu, naravno). Da ne duljimo, hajde da vam jednostavno pokažemo koliko je ovo urnebesno:

The Sikrt

 | Autor: Instagram/screenshot Instagram/screenshot

10ficho

 | Autor: Instagram/screenshot Instagram/screenshot

Nika Ilčić

 | Autor: Instagram/screenshot Instagram/screenshot

Baka Prase

 | Autor: Instagram/screenshot Instagram/screenshot

Što reći osim "haha" i da je ovo hit? Tko je tebi najbolji? 

POGLEDAJ NOVU EPIZODU PRANK'DA:

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    znači ahahahahhahahaha :DDD