Prvi 161 pregleda 06. srpnja 2023.

YouTuberica Zoe Sugg objavila sretnu vijest!

Pixsell

Poznata YouTube zvijezda Zoe Sugg, poznatija kao Zoella, u ponedjeljak je objavila lijepu vijest. YouTuberica će u prosincu dobiti drugo dijete.

U videu koji je Zoe objavila na YouTubeu, njezin partner Alfie Deyes i ona drže snimku ultrazvuka zajedno s kćeri Ottilie Rue. Zoe je objavila: "Naša obitelj raste! Djevojčica će nam se pridružiti u prosincu."

Zoella i Alfie su zajedno od 2012. godine, a prvo dijete dobili su u kolovozu 2021.

Na svom YouTube kanalu Zoe je progovorila o trudnoći. "Primijetili ste, nisam objavljivala videa na kanalu redovito kao prije, postoji razlog za to", pojasnila je.

“Zaista jako cijenim ljude koji su me pitali kako sam", priznala je Zoe.

“Bilo je to jako lijepo čitati, posebno u trenucima kada se jednostavno činilo da postoji veliki pritisak – kao da želim snimati, ali ne osjećam da mogu i ne osjećam se sjajno. Bilo mi je stvarno ohrabrujuće znati da su se mnogi od vas nadali da sam dobro”, priznala je YouTube zvijezda.

Zoe je također rekla da je 'od prvog dana' znala da će dobiti djevojčicu, dok je Alfie bio uvjeren da je dječak. “Jednostavno sam znala. Bilo je to poput vizije koju sam imala, tu su se zajedno nalazile Otti i njezina mala sestra,” rekla je Zoe, a prenosi Her.

Tvoja reakcija?