Prvi 1889 pregleda 15. svibnja 2019.

Zašto Meghan nije držala sina pred novinarima?

meghanmarkle_official@instagram

Ovaj čin potaknuo je mnoga pitanja. Pa, evo odgovora

Dva dana nakon rođenja sina Archieja, princ Harry i Meghan Markle napokon su svijetu pokazali kako izgleda njihov nasljednik, a iako je taj trenutak kad su zajedno izašli pred novinare jako poseban, potaknuo je i mnoga pitanja zbog ovog detalja, piše Popsugar.

Name, Harry je bio taj koji je držao dijete pred novinarima i tijekom fotografiranja. Zašto je to toliko čudno, pitate se? Zato što je ovo prvi takav zabilježen slučaj u kraljevskoj obitelji. Naime, do sad su pri predstavljanju djeteta javnosti uvijek majke bile te koje su dijete držale u naručju.

Postoji više teorija zašto su se Meghan i Harry odlučili upravo na ovaj pristup. Neki nagađaju kako si je Meghan namještala haljinu i nije stigla svoje klupko radosti, kako nazivaju sina, uzeti k sebi, prije nego je krenulo fotkanje. No, postoji i jedna vjerojatnija teorija, a to je da je sve to bilo pomno isplanirano.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Apparently, the Cambridges will be be visiting Meghan, Harry and Archie this week and Charles later this week . - - This is just my personal thought :-We don't have to know before the event takes place. It seems like it’s private matter. It’s not even an engagement, it’s your nephew! - - The saint Kate tweet got me rolling 🤣🤣. But I can’t put it past Emily Andrews to write a whole bunch of “exclusives” 🙄. - - And the fact that every single visit to Frogmore cottage is announced. The first being the Easter Sunday visit which was Kate’s idea according to the daily mail. - - I just wanted to know your thoughts. - - Tweets credit to their original owners 💗.

A post shared by Thesussexes👑️️ | Meghan Markle (@thesussexes_2018) on

Poznato je kako je Meghan aktivna feministkinja i da su i ona i Harry već više puta naglasili kako će se njih dvoje o djetetu brinuti ravnopravno. Ovim postupkom možda su htjeli to i dokazati, a to je tek početak.

Ima smisla, pogotovo zato što je sama Meghan rekla da ona i Harry planiraju odgajati svoje dijete "fluidnim pristupom prema spolu" - tako da nije neobično očekivati da se neće baš držati običaja i tradicije koja nalaže da je majka primarno ta koja brine o djetetu.

Što ti misliš, koji je razlog vjerojatniji?

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU: 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Opaaa, zanimljivo...