Prvi 3113 pregleda 23. studenoga 2018.

Zašto William i Harry sami dovoze supruge na evente?

stunningmeghanmarkle/instagram

Kraljevska obitelj, malo je reći, ima novca, pa bismo očekivali da u svakom trenutku imaju privatne vozače... Ali, ne...

U nekoliko se navrata pokazao da britanski prinčevi William i Harry vole sami svoje supruge, Kate Middleton i Meghan Markle, dovesti na privatna događanja u privatnom automobilu.

Tako je Harry Meghan i sebe sam vozio na proslavu njihova vjenčanja te zašto su i on i Harry svoje supruge dovezli na proslavu 70. rođendana princa Charlesa, njihova oca. A zašto je to tako i zašto ih ne vozi privatni vozač?

Pa, prinčevi vole da privatni događaji zaista i ostanu takvi - privatni.

Vrlo je jednostavno 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This wedding was absolutely beautiful! I will just spam! 💖💖

Objavu dijeli Meghan & Harry 💍 supporters (@harry_meghan_updates)

"Mlađi članovi kraljevske obitelji obično se sami dovoze i odvoze s privatnih događanja i slavlja, zato što su ti događaji upravo to - privatni. Oni ondje ne odlaze zbog svojih titula i kraljevskog statusa, već zbog privatne veze s domaćinom. I zato žele da se oko njihova dolaska i odlaska na takve i s takvih događanja ne diže toliko velika 'buka' kao kad je riječ o poslovnim događanjima", objašnjava stručnjak William Hanson za Daily Mail. 

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

3 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LukaM4141

    Svi su zahvaljujući tom velikom čovjeku nazvali dr. Agbazara, veliki čarobnjak za čaroliju koji mi donosi radost, pomažući mi da vratim ljubavnicu koji se razbije sa mnom Četiri mjeseca prije, ali sada sa mnom, uz pomoć dr. Agbazare, velika ljubavna ... prikaži još!
  • ChristinaMain

    Radim u kući i od $ 6000 do $ 8000 mjesečno od operacije zaraditi. Netko je spreman predstaviti osnovna samostalna djela za nekoliko sati dnevno u sobama i zaraditi dobar ček za to ... provjerite ovdje-----++++++ >>>>>>>> www.WebJob33.Com