Prvi 2519 pregleda 21. veljače 2019.

Zna se točan datum kad će Meghan roditi?!

meghanmarkle_official@instagram

Kraljevska beba će se roditi početkom svibnja

Službena objava Kensington palače iz listopada 2018. je da će Meghan roditi na proljeće 2019., piše Cosmopolitan. Naravno, to nam ne govori puno, to je period od par mjeseci i beba se može roditi bilo kada.

Naime, u siječnju je Meghan odgovorila fanu na škakljivo pitanje. Fan ju je pitao koji joj je točno termin, a ona je rekla da očekuje bebu krajem travnja ili početkom svibnja

Postoji još jedan izvor, koji je možda najtočniji do sad, a to je George Clooney. 

12. veljače Meghanin prijatelj glumac George Clooney oglasio se o tome što mediji pišu negativne stvari o Meghan. 

"Oni jednostavno love Meghan posvuda. Ona je žena koja je 7 mjeseci trudna i love ju i napadaju kao što su to radili Diani. Povijest se ponavlja", rekao je Clooney. 

Meghan je 12.veljače bila 7 mjeseci trudna, odnosno 28 tjedana, što znači da će 12. ožujka biti trudna 8 mjeseci ili 32 tjedna, a 12. travnja 9 mjeseci odnosno 36 tjedana. Doktori određuju termin oko 40. tjedna trudnoće, što znači da će Meghan vjerojatno roditi bebu oko 10. svibnja. Divno!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    awwwwww