Riješi me! 46405 pregleda 23. veljače 2022.

KVIZ: Koji dio tijela nedostaje u stihovima ovih 7/7 pjesama?

youtube/canva

Nakon kvizova u čijim smo stihovima tražili brojeve, imena, gradove i boje, vrijeme je stiglo i na dijelove tijela. Nemojte se bojati, ovaj kviz uopće nije težak, barem ne za one koji slušaju domaću i regionalnu glazbu. Sretno! I javite nam kako ste prošli!

Riješi kviz:

 

 

 

I dok ste se u ovom kvizu mogli prisjetiti nekih novijih, ali i starijih hitova raznih žanrova, u našem Rap School showu, koji je završio krajem prošle godine, mogli ste učiti mnogo toga o hip hop glazbi, ali i autorskim pravima, kreativnosti i glazbenom stvaralaštvu kao takvom.

Publika je kroz show, zajedno s kandidatima, učila od članova žirija Marina Ivanovića Stoke, Fil Tilena i Hiljsona Mandele, ali i raznih drugih stručnjaka. Jedna je epizoda bila posebno posvećena autorskim pravima, a tom se prilikom mladim glazbenicima obratio Hiljson, trenutno najpopularniji mladi treper na našim prostorima i poručio:

 | Autor:

"Mislim da je za originalnost jako bitno pratiti što se događa u žanru koji ti radiš, pogotovo na razini svjetskih trendova. Ali opet, u svemu tome treba ostati originalan i raditi glazbu koja je u trendu na svoj način. To je, po meni, ključ originalnosti", objasnio je Hiljson, koji je sa svojim hitovima osvojio i osvaja vrhove top ljestvica, YouTube trendinga i top lista radijskih postaja. On očito zna što radi!

Prisjetite se svih epizoda Rap Schoola, naučite sve što vas zanima o kreativnosti, originalnosti, glazbi i autorskim pravima i budite uz nas i u nekoj novoj Rap School sezoni...

 | Autor:

Tvoja reakcija?