Znate li da je danas dan koji nas podsjeća da 'zalijemo svoje biljke'? E pa, u to ime, napravili smo vam kviz u kojemu, prema fotografijama, morate prepoznati biljke čiji nazivi počinju na slovo 'P'. Kako prolazite? Javite nam, naravno!
Znate li da je danas dan koji nas podsjeća da 'zalijemo svoje biljke'? E pa, u to ime, napravili smo vam kviz u kojemu, prema fotografijama, morate prepoznati biljke čiji nazivi počinju na slovo 'P'. Kako prolazite? Javite nam, naravno!
Nikad se meso ne dinsta! Niti za sarmu, niti za papriku. Ja sam počela raditi lažnu sarmu, jer moji bacaju listove zelja tj kupusa i pravim ju s Fantom za sarmu. Uzmem veliki široki lonac, na dno poslažem rezano kiselo zelje, pa meso začinjeno Fantom i rižom, opet zelje, između nešto suho. U većoj plastičnoj posudi izmiješam 4-5 žlica oštrog brašna, 2 l vode, pasiranu rajčicu, ulijem u lonac, poklopim I u pećnicu 90 minuta na 200-°
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun?
Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.