Ovaj kviz iz povijesti nije nimalo lagan, zapravo je jako izazovan. Svih deset bodova dobiti će oni koji imaju povijest u 'malom prstu'. Ako mislite da ste to vi onda se ne trebate brinuti već se bacite na rješavanje kviza. Sretno!
Ovaj kviz iz povijesti nije nimalo lagan, zapravo je jako izazovan. Svih deset bodova dobiti će oni koji imaju povijest u 'malom prstu'. Ako mislite da ste to vi onda se ne trebate brinuti već se bacite na rješavanje kviza. Sretno!
Nikad se meso ne dinsta! Niti za sarmu, niti za papriku. Ja sam počela raditi lažnu sarmu, jer moji bacaju listove zelja tj kupusa i pravim ju s Fantom za sarmu. Uzmem veliki široki lonac, na dno poslažem rezano kiselo zelje, pa meso začinjeno Fantom i rižom, opet zelje, između nešto suho. U većoj plastičnoj posudi izmiješam 4-5 žlica oštrog brašna, 2 l vode, pasiranu rajčicu, ulijem u lonac, poklopim I u pećnicu 90 minuta na 200-°
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun?
Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.