Riješi me! Jesenski JoomBoos magazin 1564 pregleda 06. studenoga 2021.

Mimiermakeup i Marco na RTL-u: 'Ne snimamo gluposti!'

RTL/Screenshot

JoomBoosovci Mimiermakeup i Marco Cuccurin sinoć su bili kod Mojmire Pastorčić u emisiji 'RTL Direkt petkom' i otkrili joj što sve snimaju, kako su došli do milijuna pratitelja i pojasnili publici da ne snimaju baš samo 'gluposti'

"Radim raznovrstan sadržaj. Nisu gluposti, slažem se da tu ima i humora koji je prilagođen i za djecu i tinejdžere, ali ima tu i raznih recepata, make up tutoriala pa svatko može naći nešto za sebe", objasnio je Marco u RTL Direktu, gdje je s Mimiermakeup i Darijem Marčacom bio gost ovog petka.

 | Autor: RTL/Screenshot RTL/Screenshot

Oni su najpopularniji TikTokeri u regiji, Mimiermakeup ima gotovo 10 milijuna pratitelja, dok Marco i Dario imaju oko pola milijuna, a u 20-ak su minuta na TV-u pokušali objasniti što oni to zapravo rade i kako zarađuju.

"Ja se šminkam, počela sam na hrvatskom i onda sam skužila da mi je za šminku i što sam htjela raditi publika na Balkanu nije toliko u tome koliko su Amerikanci. Odlučila sam pričati engleski jer mi je to malo bilo prirodnije za moj sadržaj i onda se to tako razvilo do preko 9 milijuna pratitelja. U Americi su, UK-u, Brazilu, od svuda", ispričala je JoomBoosovka Mimiermakeup, koja je s još jednom JoomBoos zvijezdom, SaamoPetrom, na coveru novog JoomBoos Videostar magazina.

 | Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL Sandra Simunovic/PIXSELL

A može li se od TikToka živjeti kod nas? Njih su se troje složili da se itekako može, ali se trebaš truditi, snimati, naporno raditi i biti inovativan iz dana u dan. Također, uvijek treba razmišljati dugoročno, a oni već imaju planove za budućnost.

"Može se živjeti od toga. Ja uz ovaj posao sam primarno bio kuhar, radio u restoranu s Michelinovom zvjezdicom, prošao europska natjecanja, nakon tog sam završio vizažističku školu tako da imam dva zanimanja i nekakav back up. Razmišljam da treba imati korak naprijed. TikTok je trend, trendovi imaju svoj vrhunac koji uvijek pada. Treba biti pametan i imati biznis moment i razmišljati što mogu još", kaže Marco, pišu RTL Vijesti.

 | Autor: pixsell/joomboos pixsell/joomboos

Što su još JoomBoosove zvijezde otkrile Mojmiri u RTL Direktu čitajte i pogledajte ovdje, a onda trknite na prvi kiosk Tiska po novi JoomBoos Videostar magazin, u kojemu možete čitati još zanimljivih priča o Marcu, Mimiermakeup i brojnim drugim TikTok i ostalim zvijezdama!

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?