Jedva čekamo ovo isprobati!
Nakon mini palačinki koje su ljudi počeli jesti kao pahuljice, sad postoje i pahuljice u obliku mini kroasana i ne možemo biti sretniji! Ovo je najslađa verzija omiljenog francuskog peciva koje smo dosad vidjeli, a Grant Crilly, koji je došao na ideju ove neobične slastice, objasnio je zašto se odlučio baš na ovaj recept.
"Htio sam izabrati najzahtjevnije tijesto s kojim mogu napraviti pahuljice, a kroasani su bili upravo to", ispričao je Grant za Insider.
A koja je tajna s kojom će mini kroasani ostati hrskavi i što sprječava upijanje mlijeka u njih? Tajna je u glazuri od šećera i cimeta.
Kad se kroasančići oblože smjesom prokuhanog šećera, vode i cimeta, puno duže ostaju hrskavi i neće se razmočiti kad na njih stavite mlijeko. Mi jedva čekamo da ovakav tip doručka dođe kod nas u dućane, a do tada, ako želite, ove pahuljice možete napraviti i sami. Recept je u videu gore!
U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun?
Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.