Riješi me! Božić na JoomBoosu! 5996 pregleda 22. prosinca 2021.

Pronašli smo sedam ideja za najljepše božićne manikure

polished_yogi/instagram

Trend prilagođavanja manikura razdoblju u kojemu se nalazimo već je odavno uzeo maha pa smo zato za tebe pronašli nekoliko najljepših koje svakako moraš isfurati već ovog Božića, pogotovo ako voliš malo 'otkačeniji' dizajn na noktima

Božić je iza ugla i pravo je vrijeme da svoje manikure prilagodimo razdoblju u kojemu se nalazimo i blagdanima koji su nam stigli. Ako se slažeš s nama, ali ti nedostaje inspiracije, ne brini jer smo za tebe na Her pronašli najljepše manikure za ovo najljepše doba godine. Pogotovo će ti se svidjeti ako voliš malo drugačije i zabavnije manikure!

Možda te zanima... Manikura u svim nijansama kuhanog vina apsolutni je hit

1. Crvena francuska manikura

Jedna od onih boja koja nas neodoljivo podsjeća na Božić zasigurno je crvena. Stoga, ne vidimo razlog zašto tom bojom ne bismo ukrasili svoje blagdanske noktiće.

2. Karirani uzorak

Iako ovaj uzorak baš i nije uobičajen na noktima, upravo zato ti ga preporučujemo. Sigurno će se svi diviti tvojoj neobičnoj manikuri.

Možda te zanima... Ovo su najljepše blagdanske manikure ove godine

3. Zvjezdice

Ako nisi fan šljokica, ali ipak želiš nešto sjajno da naglasi tvoju elegantnu manikuru, savjetujemo ti da odabereš zvjezdice. Svoje nokte jednostavno nalakiraj prozirnim lakom, stavi nekoliko zvjezdica i to je to. Tvoja minimalistička, ali profinjena manikura je gotova!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Amy Tran (@amyytran)

4. Zvjezdice i šljokice

Ako ti samo zvjezdice nisu dovoljne, slobodno im dodaj i šljokice. Pa jednom se živi!

5. Rudolf na noktima 

Bez koga Djed Mraz ne bi mogao dostaviti sve poklone? Bez Rudolfa i ostalih sobova, naravno! Upravo zato bi bilo fer da barem jedan svoj nokat posvetiš Rudolfu i marljivoj ekipi.

Možda te zanima... Ovo je 15 najljepših manikura za cure koje vole minimalizam

6. Kapica Djeda Mraza

Ako smo svoju manikuru posvetili sobovima Djeda Mraza, bio bi red da i za njega napravimo malo mjesta (pa ipak nam on donosi sve te silne poklone).To možeš napraviti tako što ćeš na svoju crvenu francusku manikuru dodati detalj kapice Djeda Mraza.

7. I za kraj...malo imele!

Ako voliš sve božićno, pogotovo biljke, onda su ovi noktići s imelom odličan odabir za tebe. Zablistaj na božićnom ručku, a možda te iznenadi i neki poljubac...

Koju božićnu manikuru ti biraš?

Možda te zanima... Pronašli smo 10 baš sjajnih manikura za novogodišnju noć

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?