Bez srama 4489 pregleda 05. svibnja 2019.

Dečko s kojim je bila prije Williama joj je slomio srce

katemiddleton_spain/instagram

Navodno je tijekom studija pričala samo o tom misterioznom Harryju, tvrde njezine prijateljice

Prije nego je upoznala ljubav svog života, princa Williama, Kate Middleton bila je preko ušiju zaljubljena u kolegu s Marlborough Collegea, Harryja Blakelocka, piše Marie Claire.

Kate je, navodno, bila jako zagrijana za njega i cijelo je vrijeme pričala o njemu svojim prijateljicama tijekom godine studija u Italiji, a on joj je, čini se, i dosta bolno slomio srce.

Kraljevska biografkinja Katie Nicholl tvrdi kako je neko vrijeme razgovarala s Kateinim prijateljicama, koje su joj otkrile neke i pomalo sramotne detalje o njenom prvom slomljenom srcu. Prema njezinim riječima, Kate je u to vrijeme u Italiji živjela s tri cimerice i neprestano je govorila samo o tom misterioznom Harryju.

On je bio jedini dečko o kojem je pričala

"Kad je stigla (u Italiju), Kate je bila jako zaljubljena u tog dečka s Marlborougha, Harryja. Stalno je govorila o njemu. Mislim da joj je možda i slomio srce. Čini se da je igrao 'toplo-hladno' s njom tijekom zajedničkog studija, a ona je neprestano govorila o tome kako će ga vratiti. On je bio doslovno jedini dečko o kojem je tada govorila, a čak nisu imali ništa toliko ozbiljno", rekla je jedna od Kateinih bivših cimerica.

Očito je krenula dalje u velikom stilu

Okej, Kate je s vremenom ipak krenula dalje, preboljela hot and cold Harryja i pronašla pravu ljubav života. I to je napravila u prilično velikom stilu, očito...

POGLEDAJ NOVU EPIZODU EUROTRIPA:

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Ajde nek je sad sretna :D