Fancy a. f. 592 pregleda 01. studenoga 2020.

Liam Payne potvrdio: Dixie i ja smo snimili božićnu pjesmu

liampayne/Instagram

Htio je ovo najaviti u petak, ali su ga fanovi malo preduhitrili...

Liam Payne upravo je potvrdio da surađuje s poznatom TikTok zvijezdom Dixie D'Amelio na nadolazećoj božićnoj pjesmi 'Naughty List' i fanovi su izvan sebe, javlja Seveteen.

Obožavatelji TikTokerice i pjevača već su dugo sami istraživali kuha li se nešto u njihovoj zajedničkoj radionici, a sad je pjevač to napokon i sam potvrdio, i razveselio sve one koji su se nadali suradnji.

'Pravi ste detektivi, sve ste otkrili'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Well... I had this whole grand plan about announcing who was featuring on my new song #NaughtyList on Friday but you all did it again and found out! You’re all detectives! 😅 I'm so excited to have @dixiedamelio join, so say hello, give her a warm welcome like I know you guys can and listen to our track on Friday! I have fallen in love with TikTok and I’m excited to have some fun leading up to the holidays with Dixie and her family… As we approach Halloween and Christmas during such a whirlwind year it’s important everyone looks out for each other, so please join in the fun with us. We’re going to be doing a very special TikTok Live this weekend to tell you all about our plans for the next few weeks 🙌🏼 Pre-save the single now!

Objavu dijeli Liam Payne (@liampayne)

"Imao sam grandiozan plan da u petak objavim s kime surađujem na novoj božićnoj pjesmi 'Naughty List', ali vi ste, kao pravi detektivi, to već sami otkrili prije mene. Jako sam uzbuđen što će mi se Dixie D'Amelio pridružiti na ovom projektu i želim da je srdačno pozdravite i poželite dobrodošlicu u naš tim, a u petak možete i poslušati našu zajedničku pjesmu. Apsolutno sam se zaljubio u TikTok i jako sam uzbuđen što me sve to dovelo do zabavnih suradnji s Dixie i njezinom obitelji uoči ovih blagdana", napisao je Liam na Instagramu.

Fanovi su ispod objave oduševljeno pisali kako jedva čekaju čuti pjesmu, a prilično smo sigurni da će vrlo brzo 'trendati' na TikToku, YouTubeu i ostalim društvenim mrežama. Još malo pa ćemo čuti kako njih dvoje zvuče zajedno!

 

Tvoja reakcija?