Fancy a. f. 3243 pregleda 22. siječnja 2019.

Ljudi misle da je ovo najbolje izdanje Kate Middleton ikad

the_royal_family______ / instagram

Iako je haljina koju je nosila prilično jednostavna, mnogima se sviđa zato što u njoj izgleda posebno elegantno i chic

Kate se danas pojavila u Lewishamu kako bi popratila pokretanje Family Action's FamilyLinea, nacionalne linije koja pomaže obiteljima, a sve je najviše oduševio njen odabir haljine, piše Cosmopolitan.

Najbolji odabir dosad?

Kate je za ovu priliku odjenula prekrasnu, midi zelenu haljinu brenda Beulah London. Riječ je o novom brendu koji većinu svojih prihoda donira udrugama žena žrrtava seksualnog robstva, a Kate je ovim odabirom i njima odlučila odati važnu počast.

Iako je riječ o prilično jednostavnoj, jednobojnoj haljini, sličnoj onima koje Kate i inače nosi, nekoliko detalja je izdvaja iz mnoštva. Gumbi koji se protežu duž cijele jedne strane haljine, asimetričnost i remen koji je uz haljinu odjenula čine ovaj njen odabir jednim od najposebnijih. A neki čak misle da je Kate u ovoj haljini zablistala najviše dosad i ovo nazivaju njenim najboljim izdanjem.

Što vi mislite?

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najiskrenije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, ljubavnu priču Nike i Raste, najveći ljubavni horoskop za 2019. i još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, kupite ga na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    pa čak i je :D