Fancy a. f. 6936 pregleda 09. siječnja 2019.

Ovo je još jedna kuća u kojoj žive Meghan i princ Harry?

meghanmarkle_official@instagram

Koliko vi kuća imate? Meghan Markle i princ Harry imaju tri, a sad su prvi puta objavljene fotke njihove seoske kuće u Cotswoldu

Kraljevski par trenutno živi u Kensingtonskoj palači, dok ne završi preuređenje njihova doma u Windsor Estateu, ali sad je isplivala fotka još jednog njihovog doma, u Cotswoldu, u kojoj će Meghan i Harry također povremeno boraviti i u kojoj već neko vrijeme ugošćuju celebrity goste, piše Cosmopolitan.

Kraljevska reporterka Emily Andrews javnosti je otkrila fotografije i detalje o njihovu seoskom domu i izgleda zbilja prekrasno. I dosta skromno, s obzirom da se ipak radi o kraljevskoj obitelji...

Ipak, koliko god da na prvu izgleda 'skromno' (u odnosu na Kensingtonsku palaču), ova njihova kuća vrijedi 2,5 milijuna funti, a prije nego je preuređena, ovo je bila stara seoska kućica spojena sa stajom. 

Daily Mail piše kako ova njihova kuća ima četiri spavaće sobe, a dosad su u njoj navodno ugostili svoje celebrity prijatelje, od Georgea i Amal Clooney, Serene Williams do Priyanke Chopre i Nicka Jonasa. 

Iako im uskoro istječe ugovor o najmu kuće, navodno će je kupiti i zadržati čak i nakon što presele u svoj novi dom u Frogmore Cottage. Blago njima!

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    super izgleda, lijepa je