Prvi 318 pregleda 17. rujna 2020.

Bella fotkom potaknula glasine: Gigi je rodila?

bellahadid/Instagram, Instagram

Majka Gigi Hadid prije nekoliko mjeseci otkrila je da bi Gigi trebala roditi u rujnu, što znači ovog mjeseca. Glasine da je rodila potaknula je sad njezina sestra objavom na Instagramu...

Fanovi sestara Hadid uvjereni su da je Gigi rodila zbog fotografije koju je Bella objavila na Instagramu. Na fotografiji se djevojke drže za trbuh i poziraju kameri na obiteljskom imanju u Pennsylvaniji, piše Marie Claire.

Bella je objavila fotku koja je fotkana prije tri mjeseca, a u opisu je napisala:

"11. lipanj 2020. godine. Dva trbuščića, samo što je moj od burgera, a Gigin je tu zbog Zayna. Oboje vas volim jako puno i ne mogu prestati plakati!"

Yolanda Hadid, majka sestara, prije nekoliko je mjeseci objavila da bi joj kćer trebala roditi u rujnu, što znači ovoga mjeseca. Pa bi šuškanja o dolasku prinove u obitelji Hadid možda ipak istinita, iako još nema službene potvrde.

Trudnoću su držali u tajnosti

Manekenka i pjevač su vijesti o trudnoći potvrdili u travnju, a Gigi je navela da ne želi puno objavljivati o svojoj trudnoći s obzirom na sve što se događa u svijetu. Nedavno je podijelila fotke sa snimanja na kojima se vidi trudnički trbuščić, i ta je objava doista rijetka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

7.26.20 🕊

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Ako su navodi točni, onda predivnoj novopečenoj majci čestitamo i želimo sve sve najbolje!

 

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?