Prvi 480 pregleda 02. kolovoza 2022.

Evo zašto svi sada koriste BeReal aplikaciju!

reuters/pixsell/CANVA

Društvene mreže su, unazad nekoliko godina, postale mjesto na kojemu svi osjećaju pritisak da moraju biti apsolutno savršeni. Tome je na kraj odlučila stati jedna francuska poduzetnica koja je pokrenula novu aplikaciju koja će svima potaknuti samopouzdanje

Već i ptice na grani znaju da su društvene mreže, osobito Instagram, prepune fotografija na kojima svi izgledaju apsolutno savršeno i na kojima se čini da svi vode idealne živote. No, to je, naravno, daleko od istine, ali se ipak vrlo često zbog toga osjećamo loše i manje vrijedno. 

 | Autor:

Upravo zato, francuska poduzetnica Alexis Barreyat, odlučila je pokrenuti jednu, sasvim novu aplikaciju naziva BeReal kojom sve želi potaknuti da budu 'realni' i stvarna verzija sebe. Kako piše Popsugar, ova aplikacija svaki dan će vam poslati poruku 'It's time to BeReal', odnosno, 'Vrijeme je da budete realni'. 

Nakon što vam aplikacija pošalje tu obavijest, imate dvije minute da napravite selfie bez šminke, filtera i drugih stvari za uljepšavanje i postavite ju na svoj profil kako bi ju vidjeli vaši prijatelji. 

BeReal je ubrzo naišla na veliko odobravanje i vrlo pozitivne reakcije korisnika.

 | Autor: reuters/pixsell/CANVA reuters/pixsell/CANVA

"S ovom aplikacijom smo napokon shvatili kako se objave svih drugih, ali i nas samih prilično razlikuju od onoga što smo prije objavljivali na Instagramu. Zaista nam daje realan uvid u tuđe živote", rekao je jedan od korisnika. ž

BeReal aplikacija dostupna je i za iOS i Android uređaje pa ju i vi možete instalirati već sada. 

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

 | Autor:

Tvoja reakcija?