Prvi 675 pregleda 12. rujna 2020.

Kako wow! Ova tinejdžerica radi najcool frizure

hairstylist.dream/Instagram

Ova 17-godišnjakinja oduvijek voli plesti. To je prije činila s narukvicama, a onda se prebacila na kosu i stvorila prava mala čuda.

Milena je tinejdžerica iz Njemačke koja radi najcool frizure na svijetu, a na njezinom umijeću pletenja pletenica bi joj pozavidjeli mnogi stručnjaci. Najzanimljivije od svega je to što je samouka, nije pohađala školu za frizere, već od šeste godine sama radi frizure i plete kosu u čarobna remek djela.

Bored Pandi je ispričala kako je krenula plesti kosu i zašto joj je ta ideja uopće pala na pamet.

"Kosu sam krenula plesti sa 6 godina, obožavala sam pletivo i dugo sam plela narukvice. Kasnije, sa 10 godina, počela sam raditi kompliciranija i naprednija pletiva s kosom"

Sama osmišljava dizajn svake nove frizure, a za izradu joj je potrebno i po nekoliko sati.

"Većina ideja mi dolazi kad krenem plesti. Samo krenem i to me odvede na neki put. Većinu vremena kombiniram više stilova i tehnika pletenja kose."

Milena je otkrila da obožava plesti jer joj je to jako opuštajuće i kroz proces se možeš izraziti i biti kreativna. Najteže joj je isplanirati vrijeme koje joj je potrebno za frizuru, jer za svaku je potrebno drugačije vrijeme, ali jedno je sigurno - ovo baš i nisu 'brzinske' frizure.

Ova djevojka uživa u onome što radi i pravi je primjer svojim vršnjacima. A nas je inspirirala da sljedeći puta na posao ipak s kosom napravimo nešto više od pranja i češljanja...

 

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?