Prvi 271 pregleda 04. rujna 2020.

Meghan i Harry sklopili milijunski ugovor s Netflixom

Danny Lawson/PA Images/PIXSELL

Bivši kraljevski par se 'bacio' u producentske vode i sklopio vrijedan ugovor s Netflixom. Stvarat će obiteljski sadržaj koji će izlaziti na ovoj popularnoj platformi.

Princ Harry i Meghan Markle 'krenuli' su u biznis nakon odstupanja s dužnosti i napuštanja kraljevske obitelj. Preselili su se u Kaliforniju gdje žive s jednogodišnjim sinčićem Archiejem. Sad su otvorili producentsku tvrtku i sklopili veliki posao s Netflixom vrijedan milijune dolara, piše Page Six.

 | Autor: Toby Melville/Press Association/PIXSELL Toby Melville/Press Association/PIXSELL

S Netflixom su sklopili višegodišnji ugovor, a glavni posao će im biti produkcija dokumentaraca, dokumentarnih serija, igranih filmova i sadržaja za djecu. New Yorku Timesu su otkrili: "Naš fokus bit će stvaranje sadržaja koji informira, ali i daje nadu!"

Iako se nagađalo da bi par za projekte trebao dobiti 150 milijuna dolara, čini se da to ipak nije baš istina.

 | Autor: Matt Sayles/REUTERS/PIXSELL Matt Sayles/REUTERS/PIXSELL

Redateljica 'Uvoda u Anatomiju', Shonda Rhimes, je zaradila 150 milijuna dolara od Netflixa, a redatelj 'Black-isha', Kenya Barris, 100 milijuna dolara. Kraljevski par ne bi trebao zarađivati više od dva milijuna dolara godišnje jer oni će biti producenti, a ne stvaratelji sadržaja kao što je Rhimes, rekao je poznati hollywoodski producent. đ

Prema toj logici, cifra koju će zaraditi bit će mnogo manja od prvotno spomenute, ali ni 'nekoliko milijuna dolara godišnje' nam uopće ne zvuči loše...

 

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?