Prvi 199 pregleda 14. svibnja 2019.

Nakon 18 godina popularni youtuber odlazi iz New Yorka

caseyneistat/instagram

Objavio je video na kanalu i objasnio koji je razlog preseljenja

Casey Neistat odlazi iz New Yorka. Zauvijek. 

Popularni youtuber odlazi iz Velike Jabuke i seli na drugi kraj zemlje, u Los Angeles, nakon što je punih 18 godina ondje živio i stvarao za YouTube, piše TubeFilter. Veliku je novost s obožavateljima podijelio u novom videu, a razlog preseljenja je taj što želi da on i njegova supruga i klinci budu bliže ostatku obitelji, koji živi na zapadu.

Neće se potpuno odvojiti od grada

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

almost home!

Objavu dijeli Casey Neistat (@caseyneistat)

Iako će prodati stan u New Yorku u kojem je dosad živio s obitelji, ipak se neće potpuno odvojiti od voljenog grada. Njegov collab studio na Broadwayju 368 ostat će dobrim dijelom u njegovu vlasništvu, kako bi ondje i dalje mogao stvarati videa i content sa svojim kolegama. Također, ovo preseljenje ne znači da će prestati snimati, samo će možda malo rjeđe objavljivati na YouTubeu. No, ništa značajno.

Njegov će kolega Sam Sheffer od Neistata preuzeti veliki dio studija, koji je youtuber vodio od davne 2007. 

Kad odrasteš, prioriteti ti se mijenjaju

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

her first spring day 🌷

Objavu dijeli Casey Neistat (@caseyneistat)

"Što si stariji, prioriteti ti se mijenjaju i nisi više fokusiran samo na sebe. Tvoj fokus postanu tvoja djeca. Tada možeš zastati i razmisliti o svemu što imaš i na čemu si zahvalan... Moj prioritet trenutno je taj da svojoj djeci omogućim život u kojem će biti okruženi obitelji. A to im ne mogu omogućiti u New Yorku", objasnio je Neistat.

Ovdje možeš pogledati cijeli video:

POGLEDAJ NOVI JOOMBOOS VIDEO:

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Opaaa