Prvi 3169 pregleda 10. siječnja 2019.

'Ne voli pretjerivati': Kate je rođendan proslavila skromno

katemiddleton.fan / instagram

Umjesto sebe, na prvo je mjesto stavila svoje klince i princa Williama

Kate Middleton jučer je proslavila 37. rođendan, ali ona slavi zapravo već posljednjih nekoliko dana. Ipak, daleko od očiju javnosti. Navodno se ove godine odlučila za recept 'keep it simple' te je ujedno odlučila na svoj rođendan, umjesto sebe, uveseliti svoje klince, Princa Georgea i Princezu Charlotte i supruga Princa Williama.

Možda te zanima... Danas joj je rođendan, a ovih 10 stvari malo tko zna o njoj!

Izvor je za Vanity Fair izjavio kako je jučer u Kensingtonskoj palači za Katein rođendan priređena mini čajanka, a vojvotkinji je to idealno zato što općenito ne voli dizati preveliku buku oko rođendana. 

Djeca obožavaju tortu pa je sve priredila zbog njih

"Kate nije osoba od velikih rođendanskih slavlja, ali George i Charlotte obožavaju rođendanske torte, pa je za njih pripremila posebnu čajanku u palači gdje će puhati svijećice i otvarati poklone", rekao je kraljevski izvor, piše Elle.

I to nam se zapravo čini kao savršen način za proslaviti 37. rođendan, mirno i s obitelji! Sve najbolje još jednom Kate!

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    awww <3