Prvi 1668 pregleda 04. listopada 2020.

Ovi celebrity parovi upoznali su se na Instagramu

sarahhyland, dualipa, priyankachopra/Instagram

Često se vjeruje da je slanje poruka ili 'uletavanje' nekome Instagram porukom nisko i neprimjereno, no ponekad se upravo tako može roditi ljubav! U to su se uvjerile i neke hollywoodske zvijezde koje su se upoznale i počele dopisivati upravo na društvenim mrežama. Evo o kome se radi:

1. Joe Jonas i Sophie Turner

Glumica je za Harper's Bazaar UK otkrila da je Jonasa upoznala preko zajedničkih prijatelja. Dodali su se na Instagramu, a onda joj se Joe prvi javio. Na dejt su otišli na koncert benda Kings Of Leon, a danas su u braku, piše Elite Daily.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🇫🇷 me 😏

A post shared by J O E J O N A S (@joejonas) on

2. Dylan Sprouse i Barbara Palvin

Iako su se službeno upoznali na jednom partyju, njihova ljubav započela je zbog jedne poruke. Naime, Barbara je Dylana dodala na Instagram, a on joj se zatim javio porukom: 'Hej, ne znam jesi li dugo u New Yorku, ali evo ti moj broj ako se želiš naći i družiti'. Cute!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Through thick and thin @dylansprouse ♥️ 🍉 @suspiciousantwerp #suspicousantwerppartner

A post shared by Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on

3. Wells Adams i Sarah Hyland

Wells i Sarah dugo su se jedno drugom nabacivali na Twitteru, ali onda joj se Wells javio i rekao da je sljedeći put kad je u Los Angelesu vodi na tacose i piće. Ima li boljeg dejta od toga?

4. Nick Jonas i Priyanka Chopra

Pjevaču grupe Jonas Brothers se Priyanka jako sviđala, toliko da je zajedničkom prijatelju Grahamu Rogersu rekao: 'Priyanka je wow!' On ga je nagovara da skupi hrabrost i javi joj se.

On je to učinio porukom i napisao joj je kako misli da mnogi njegovi prijatelji misle da bi njih dvoje trebali biti zajedno. Ubrzo su se počeli dopisivati, a danas su u braku.

5. Dua Lipa i Anwar Hadid

Iako su se prvo upoznati na jednom druženju, Dua je ta koja se odlučila Anwaru javiti i na Instagramu. Skupila je hrabrosti i poslala mu poruku, a sad su već dugo u sretnoj vezi. Awww...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💗💗💗💗💗💗💗💗

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

Čini se da slanje poruka na Instagramu ipak nije toliki klišej. Ovim zvijezdama je uspjelo, a vama?

 

U novom JoomBoos Videostar magazinu čitajte prezanimljive i sočne priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?