Prvi 14129 pregleda 09. svibnja 2019.

Ovo je Harry šapnuo Meghan kad su izašli u javnost sa sinom

sussexroyal/Instagram kensingtonroyal/Instagram

Naravno da je slatko, naravno!

Meghan Markle i princ Harry svog su sina, na opće veselje čitavog svijeta, pokazali javnosti, a otkrili su i njegovo ime. Maleni Archie oduševio je obožavatelje kraljevske obitelji diljem svijeta, ali iako su nam izgledali prilično samouvjereno kad su izašli pred javnost, čak ni oni, navikli na kamere, nisu mogli sakriti nervozu u tom važnom trenutku.

Pa preslatko

Dok su izašli s Archiejem u rukama pred novinare u St George’s Hallu, Harry je nešto šapnuo svojoj supruzi Meghan, piše Mirror. Iako većina nije ni primijetila da joj je nešto rekao, stručnjakinja za čitanje s usana Tina Lannin, otkrila je o čemu se radi. I da, preslatko je. Naravno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#meghanmarkle #princeharry

Objavu dijeli Fashion Inspiration (@modeblogg)

Prije nego je pogledao u sina, Harry je Meghan šapnuo da se "okrene prema njemu", a zatim je rekao: "Tako je tih..." Nakon toga, promumljao je: "Okej, idemo sad..."

Awwww...

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Baš su supeeer <3