Prvi 1979 pregleda 25. srpnja 2022.

Novi navijački hit: "Ova pjesma budi domoljublje"

Sandra Simunovic/PIXSELL

Prošle su četiri godine otkad smo bodrili Hrvatsku reprezentaciju pjesmom 'Moja Croatia', a sada idemo u nove pobjede i po nove uspjehe sa sasvim drugačijim navijačkim hitom koji će u svakome tko je posluša probuditi domoljublje i navijački duh. Pjesmu potpisuju Stole, Hiljson Mandela i sestre Palić koji će vas za dva tjedna ostaviti bez teksta!

Od Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru dijeli nas nekoliko mjeseci, no mi smo spremni! U suradnji s Marinom Ivanovićem, Hiljsonom i sestrama Palić pripremili smo vam novi navijački hit koji će 12.8. izaći na JoomBoos YouTube kanalu! Važno je naglasiti da je ovo prvi navijački hit u kojem se spojio tradicionalni prizvuk s modernim stihovima. 

 | Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL Sandra Simunovic/PIXSELL

Ova pjesma nije povezana samo uz nogomet, već uz svaki nastup hrvatskih sportaša, bez obzira o kojem sportu je riječ, rekao je Marin Ivanović Stole: 

"Htio sam napraviti jednu pjesmu koja je općenita, koja nije samo za nogomet već je za sve sportske manifestacije na kojima nastupaju naše reprezentacije."

 | Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL Sandra Simunovic/PIXSELL

Tekst pjesme su napisali Stole, Hiljson i sestre Palić, spot je producirao Doktor Oga, a glazbu je skladao Goran Kovačić.

"Sestre Palić su napravile prekrasan refren kojim smo htjeli napraviti nešto drugačije, nešto novo. Većina navijačkih pjesama uključuju samo muške navijače, a smatramo da su i žene jednako strastveni navijači. Htjeli smo refren u jednom izvornom hrvatskom tonalitetu, a sestre Palić su to izvrsno napravile", dodao je.

 | Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL Sandra Simunovic/PIXSELL

Spot je snimljen na nekoliko lokacija diljem Hrvatske kako bi se 'uhvatila' sva ljepota države.

"Obišli smo jako puno prekrasnih lokacija i pokazali ljepote naše zemlje. Mislim da će pjesma biti baš jedno osvježenje, jedna prava domoljubna pjesma koja diže atmosferu u žilama i tjera na navijanje i domoljublje", zaključio je Stole.

Pjesmu poslušajte 12.8. na JoomBoos YouTube kanalu!

 

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

 | Autor:

Tvoja reakcija?