Prvi 645 pregleda 22. prosinca 2021.

Upali Netflix i opusti se: Vani je 2. sezona 'Emily in Paris'

Emily in paris/instagram

Nikad dramatičnije i romantičnije - izašle su nove epizode popularne Netflixove serije 'Emily in Paris', točnije njih deset. Vjerujemo da ćete ih sve pogledati u jednom danu. Pripremite kokice i uživajte!

Nakon dugog, ali stvarno dugog iščekivanja druge sezone, Emily nam se vraća na ekrane sa svojim klasičnim pariškim dramama, romansama, modom i avanturama. Nova sezona je tek izašla, a oni koji su je pogledali već imaju jako puno pitanja. Ako još niste pogledali novu sezonu, pripremite se jer pojedini dijelovi ovoga teksta bi vam mogli 'spojlati' sezonu, piše Decider.

Ovdje pogledajte trailer druge sezone:

Kao što svi znamo, priča prati mladu marketinšku stručnjakinju iz Chicaga koju novi posao odvede u Pariz. Ondje prolazi kroz trnje da bi uspjela u poslu te se svidjela svojim kolegama. Upozna nove prijateljice Camille i Mindy, ali i prezgodnog susjeda Gabriela koji je ujedno i Camillin dečko. Prva sezona završava na način da Gabriel ipak ne odlazi u Normandiju i ne prekida vezu, a kemija između njega i Emily se zahuktava. 

Možda te zanima... Stigao je trailer za drugu sezonu 'Emily in Paris'

Spoiler alert!

Da vam ne otkrijemo previše, evo par sitnica koje trebate znati. U drugoj sezoni Emily je ponovno u iskušenju jer Gabriel i Emily teško odolijevaju romansi, a ne žele povrijediti curu (i prijateljicu). Emilyna šefica iz SAD-a dolazi u Pariz i planira preuzeti poziciju na kojoj je dosad bila Sylvie, stoga ona odlučuje osnovati vlastitu agenciju i povesti Emily sa sobom.

No njoj se nudi promaknuće u SAD-u i nalazi se na raskrižju. U drugoj sezoni upoznaje i novog 'frajera' koji bi joj mogao osvojiti srce. No, što će Emily odlučiti, ne znamo. Hoće li se vratiti doma ili će ostati u Parizu? Za koga će se odlučiti kad je ljubav u pitanju? Ostaje nam za vidjeti u nekoj, nadamo se, bliskoj budućnosti.

S kim gledaš novu sezonu?

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?