Prvi 605 pregleda 21. veljače 2018.

Uz ovu riječ nikada nećeš imati ispriku da NE vježbaš

instagram.com@fitnessgirlsmotivation

Želiš smršaviti i više vježbati? Ova riječ pomoć će ti da pređeš preko svojih izgovora. Sljedeći put kada imaš osjećaj da te izgovori povlače dolje i zaustavljaju od ostvarenja ciljeva, izgovori ovu riječ i zaustavi negativne misli.

Budi spreman koristiti ovu riječ kao uobičajen dio svog vokabulara: to je - IPAK - 

- Riječ IPAK nam dopušta da se suprotstavimo našim izgovorima, a potom potiču i pozitivno djelovanje - kaže psiholog Stanley Hibbs i dodaje da efekt može biti čaroban.

Ovako djeluje Hibbsova čarobna riječ koja okreće opravdanja u zdrave izbore:

- Danas je jako hladno vani i ne da mi se hodati, ali ipak idem u šetnju jer je hodanje zdravo -

- Živčan sam i bit će mi bolje samo ako pojedem sladoled, ali ipak ću pronaći bolji način na koji ću se nositi sa stresom. - 

- Umoran sam i mogu leći u krevet, ali ipak ću ostati raditi i ići leći kada obavim svoje obaveze. -

via GIPHY

Iskoristi ovu malu mantru kako bi preformulirao bilo koju situaciju, bila riječ o školi, zdravlju, štednji ili odmaranju. Uvijek izaberi zdraviji izbor i ništa te neće moći zaustaviti. 

Pogledaj koje su najbolje besplatne aplikacije na tvom mobiteluUkradi ovih 5 savjeta o zdravoj hrani od olimpijske prvakinje.

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima
 | Autor: Slavko Midžor/Pixsell Slavko Midžor/Pixsell
MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!  Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)  

 

Tvoja reakcija?