Prvi 4975 pregleda 21. veljače 2019.

Zašto Kate nije otišla u New York s Meghan?

hrhtheroyals / instagram

Da, nije otišla, to je točno, ali nije nikakva drama... Trenutno je na skijanju, nitko se na nikoga ne ljuti, a bit će na drugom slavlju koje organiziraju u Engleskoj

Meghan Markle organizirala je baby shower prije rođenja nove kraljevske bebe, koji je btw koštao oko 200.000 dolara, no sad svi pišu o tome kako se u New Yorku nije pojavila Kate Middleton, iako joj je šogorica, piše Cosmopolitan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meghan Markle in New York for her babyshower👶🏼❤️ @meghanmarkle_official

Objavu dijeli Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official)

Zašto Kate nije u New Yorku?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

According to the Sun, William and Catherine with their three children, George, Charlotte and Louis “have jetted off on a secret snow-filled holiday for some much-needed family time together.” ❄. I don't know if that's true but I think it could be possible as we don't know where they are and they already went on ski holiday in 2016, so we just have to wait and see 🎿💞 -February 20th 2019. . Photo : Catherine, Duchess of Cambridge and Prince William, Duke of Cambridge pose for an official portrait during their ski holiday in Alps, France 🎿 -March 3rd 2016. . They are such two cuties 💖😍💕. . #royalfamily #katemiddleton #PrinceWilliam #PrinceGeorge #PrincessCharlotte #PrinceLouis #DukeofCambridge #DuchessofCambridge #London #monarchy #england #english #british #britishmonarchy #britishroyalfamily #photooftheday #love #l4l #happy #cute #gorgeous #amazing #beautiful #lovely #pretty #bestcouple #adorable #instadaily #baby #instapic

Objavu dijeli The Cambridges 🇬🇧👑🎀 (@thecambridges_family)

Na newyorškom slavlju pojavile su se, između ostalih, Meghanine prijateljice Amal Clooney i Serena Williams, a iako su se mnogi uplašili da postoji neki strašan razlog iza toga što Kate nije došla, nema brige! Kate će, navodno, biti na baby showeru broj 2, koji će se uskoro održati u Engleskoj.

Nije nikakva drama

A što Kate onda radi trenutno, dok se Meghan s frendicama druži u Americi, pitate se? E pa, čini se da je na skijanju s princom Williamom i klincima, jer su trenutno u Engleskoj praznici! 

Tako da, da... Ipak se ne radi ni o kakvoj svađi ili drami, već o jako banalnom razlogu zašto Kate nije u New Yorku, ali sigurni smo da će se super podružiti na slavlju u Engleskoj. O tome više kasnije!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ma joj, ajde dobro više..