Fancy a. f. 939 pregleda 17. studenoga 2019.

James traži novu beauty zvijezdu. Nagrada: 50.000 $

jamescharles/Instagram

James je sa svojim pratiteljima sretnu vijest podijelio, naravno, na svom YouTube kanalu.

James Charles snimio je video za svoj YouTube kanal te u videu objavio veliku vijest - najavio je pokretanje vlastitog beauty talent showa u kojem traži novu beauty zvijezdu. U natjecanju će moći sudjelovati šestero talentiranih ljudi koje on i njegov tim odaberu, a pobjednik osvaja prestižnu novčanu nagradu i šansu da postane novi veliki influencer, javlja PopBuzz.

James sam piše scenarij i producira svoj beauty talent show, a prva bi epizoda na njegovom YouTube kanalu trebala izaći na proljeće 2020. godine, najavio je. 

Nagrada od 50.000 dolara

Iako još uvijek nije otkrio kako će se talent show zvati, otkrio je ono što ljude mnogo više zanima, kolika je glavna nagrada. Glavna nagrada za pobjednika ovog beauty natjecanja je pozamašnih 50.000 dolara, kao i ostale vrijedne nagrade koje će tek naknadno otkriti.

Natjecatelje će se u showu ocjenjivati na temelju njihova "umjetničkog talenta i jedinstvenosti", objasnio je James, ali prijaviti se mogu samo oni koji već imaju aktivan YouTube kanal za koji snimaju. 

Šestero finalista putuje u LA

Oni koji se žele prijaviti trebaju snimiti "chit-chat get ready with me" video u kojem će se predstaviti Jamesu te mu pokazati svoje vještine šminkanja, a video smije trajati maksimalno pet minuta. Prijave traju do 21. studenog, a svi koji žele, mogu se prijaviti na Jamesovoj službenoj stranici.

Nakon 21. listopada, James će odabrati šestero finalista koji putuju u Los Angeles na snimanje. Predobro!

Imamo i mi svoj talent show

Ali, btw, nije James jedini koji ima svoj talent show. Ima ga i JoomBoos. Pa, ako još slučajno niste, pogledajte najnoviju epizodu prvog hip-hop talent showa u regiji - Rap Campa. Tko je bio bolji u borbi rimama?

 

Nabavi svoju ulaznicu za veliko finale Rap Campa u Opera Clubu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?