Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Stvarno bi htio osvojit paket jer vas sve volim i htio bi da svi iz moje obitelji i svi moji prijatelji znajo koji je najbolji youtube kanal na cijelome svijetu. P.S. Sretno svima
OMG!!!!Stvarno bih jako zeljela osvojit taj paket jel jak ovolim JOOMBOOS!Ja nezz sto bih bez JOOMBOOSA...nezz valjda bih se ubila..no uglavnom nadam se da cu osvojit taj paket i sretno svima #joomboossveee
Želim osvojiti paket jer volim JOOMBOOS i jer mi je najdraži youtube kanal. Cijelo vrijeme gledam videe od JOOMBOOSA. P.S. Elizabeta je bolja👑😂💲 #youtubekraljica
Želim osvojiti Joomboos paket zato što obožavam Joomboos i sve ytere u njemu ofc. Sve videe na Joomboosu sam pogledala najmanje 50 puta i nisu mi dosadili. Imate samo jednu manu najbolji ste na Balknau. 🌏🔐 Zanemarite hejtere i njihove
... prikaži još! hejt komentare jer oni su samo ljubomorni na vas jer to što ste vi oni to nikada neće biti. Znam da neću osvojiti Joomboos paket, al čestitam onome koga osvoji!❤
Zelim osvojiti paket jer obozavam JOOMBOOS.Jednostavno je najbolji youtube kanal.👑Volim ga jer su svi youtuberi simpaticni i jako zabavni.❤Nadam se da cu dobiti paket,ali sretno svima.😉
JoomBoos volim i gledam svaki video koji izadje.Svi su mi YouTuberi dragi ali bas svi, jako su smijesni i vole radti svakakve stvari. Marko Vuletić je kao covjek iz lunaparka, TheSikrt je covjek koji ima najljepse oci a Lay-Z covjek
... prikaži još!jek koji nije covjek vec gumeni bombon😂.
Svima vama dizem kapu, svojim YouTubom ste zadivili ne samo Hrvatsku i Europu vec cijeli svijet...jer vi ste ljudi, ljudi koji imaju zivaca za sve to, ljudi za zabavu i smijeh jer
VI STE YOUTUBER!!!
Hvala vam!❤
Sretno svima iako bih ja to htjela osvojiti jer imam jos jednu godinu skolovanja (sad cu u 8. Razz) i svake godine ja i moje prijateljice pisemo gluposti u jednu biljeznicu, zafrkavamo se i igramo igre... i na kraju godine
... prikaži još! ja to procitam i sjetim se lijepih uspomena ove godine bih htjela imati posebnu joomboos biljeznicu jer ste najbolja ekipa i stvarno obozavam❤
Ja bih voljela osvojiti JoomBoos paket jer stvarno volim JoomBoos evo primjeri U JoomBoosu su moji omiljeni youtuberi JoomBoos je najkreativni kanal i vidi se da nije običan kanal i uvijek me usreci kad sam tuzna jer ima smijesnih videa
... prikaži još! a i to je prvi kanal koji sam pocela pratitii prvi kanal na koji sam se pretplatila jedini kanal i jedine osobe koje volim.VOLIM VAS JOOMBOOSOVCI MOJI (ZA)UVIJEK LJUBIM VAS POZZ❤❤❤❤❤💝💝💝💓💓💓💞💞💕💖💗
Vi ste najbolji❤❤
Pratim vas od pocetka👑👑
Ako nedobijem nista nema veze..Bolje pokusati
Nikad nisam nista osvojio😄
Volim vas najviseeeee👈👈
Svi ste svatki👐👐
Cao,Nadam se da cu osvojiti...
Mnogi govore ja sam tvoj najveci najveći fan a drugi kaže ne ja sam tvoj najveći fan nije istina mi smo svi vasi fanovi i nema razlike , osim što vas neki gledaju manje neki vise . Neki imaju idole
... prikaži još!le neki ne , ali ja nikog od vas nedjelima , i obožavam vas . I da ako mislite da je ovo samo zbog nagrade nije ja govorim istinu jer vam zahvaljujem što me svaki dan nasmijete i to je to . 😍😍