Prvi 949 pregleda 07. studenoga 2018.

5 zdravih doručaka koji su gotovi za manje od 5 minuta

breakfasting / avocadotoast / instagram

Važno je ne preskakati doručak, a ako vam je dosad izgovor bio da ujutro nemate dovoljno vremena za pripremu hrane, našli smo one koji su gotovi za manje od 5 minuta

Našli smo 5 ultra zdravih varijanti doručaka koji su gotovo za oko 5 minuta (ili čak manje) i užasno su ukusni. Ne možete se više izvlačiti da nemate vremena spremati doručak ujutro, jer vam ga ovi zaista neće oduzeti puno, a mogu ih napraviti čak i oni koji baš nisu vješti u kuhinji.

1. Tost s jagodama, avokadom i sirom

2. Jednostavno i zdravo - fruit bowl

3. Zobena kaša s bobičastim voćem i jogurtom

4. Brzinska kajgana 

5. Granola s voćem i jogurtom

I to je to! Sve ovo morate samo smiksati, narezati i pomiješati (ili eventualno malo ispeći). Brzinski, zdravo i prefino! Tko će isprobati?

 

Fotkaj se sa svojim brojem JoomBoos Videostar magazina kao što je to napravio Dennis Domian i objavi fotku na svom Instagramu uz hashtag #videostarmagazin (stavi profil na javno), i možda bas ti osvojiš JoomBoos poklon paket!  Požuri, petkom biramo tjednog pobjednika!

 

Tvoja reakcija?

3 Komentar/a

Pročitaj sve
shopping

10 najtoplijih džempera za ledene dane

2 komentar/a

companyman123

Želim podijeliti sa svijetom kako sam dobio muža za samo 24 sata, uz pomoć velike čarolije zvane dr. Akin, vidio sam njegov kontakt online, vrlo je moćan i pošten, moj suprug me ostao 7 godina otišao biti s drugom samo zato što nisam mogao imati dijete za njega, a Dr. Akin ga je vratio natrag za mene, možete ga kontaktirati za pomoć e-pošte: akinsolutiontemple@gmail.com. Za WhatsApp Chat i pozive: +27656406432

mala_loodacha

baš su dobri