Prvi 2688 pregleda 06. siječnja 2019.

Meghan opet kontra: Ne želi roditi u istoj bolnici kao Kate?

kensingtonroyal / instagram

Kako se bliži datum poroda vojvotkinje Meghan Markle, sve je više spekulacija oko toga gdje će supruga princa Harryja roditi njihovo prvo dijete

Iako se ranije govorilo kako Meghan razmišlja o porodu kod kuće, što bi bio ogroman skok iz tradicije kraljevske obitelji (po čemu je Meghan itekako poznata), navodno je vojvotkinja ipak odustala od te ideje pa porod planira u bolnici. No, ne u istoj onoj gdje je rodila Kate, piše Cosmopolitan.

Naime, Meghan svoje prvo dijete neće roditi u istoj bolnici u kojoj je svoju i djecu princa Williama rodila Kate Middleton. Kate je rađala u bolnici St. Mary te je upravo ta bolnica postala svojevrsna tradicija u novijoj kraljevskoj povijesti, međutim, Meghan ide kontra toga. 

Ova im je bolnica bliže i lakše je doći do nje

Prema nekim izvorima, Meghan navodno razmatra porod u Frimley Park bolnici, a razlog tome je što je ta bolnica mnogo bliže njihovu novu domu, Frogmore Cottageu, te je do nje jednostavnije doći nego do bolnice St. Mary. I to su sasvim logični razlozi. 

Iako iz Kensingtonske palače nisu htjeli komentirati ova nagađanja, jedino što je važno jest da, gdje god rodila, i Meghan i dijete budu zdravi i sretni. Termin poroda je na proljeće, oko travnja. 

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ma ona je sve :D